Diet-food - Proteina z serwatki IZOLAT - 500 g
-
143,90zł
- Kod: DF01
- |
- Status: Niedostępny
Diet-food - Proteina z serwatki IZOLAT - 500 g to suplement diety będący źródłem najwyższej jakości izolatu białka serwatkowego WPI.
Proteina z serwatki IZOLAT Diet-food
Białko serwatkowe WPI to doskonałe źródło aminokwasów, które są szczególnie ważne dla utrzymania i budowy masy mięśniowej.
Opakowanie: 500 g
Składniki:
- 100% izolat białek serwatkowych z mleka.
Aminokwasy w 100 g izolatu proteiny z serwatki:
- kwas asparaginowy 10,2 g
- seryna 4,4 g
- treonina 6,6 g
- kwas glutaminowy 16,7 g
- prolina 5,6 g
- glicyna 1,5 g
- alanina 4,3 g
- walina 5,2 g
- metionina 2,0 g
- izoleucyna 6,0 g
- leucyna 9,1 g
- tyrozyna 2,6 g
- fenyloalanina 2,9 g
- histydyna 1,6 g
- lizyna 8,6 g
- arginina 1,7 g
- cystyna 1,9 g
Kraj pochodzenia: Polska.
Produkt może zawierać niezamierzoną obecność alergenów.
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, owies, jaja, skorupiaki, ryby oraz gluten!
W razie wątpliwości prosimy o kontakt przed zakupem!
Światowa Agencja Antydopingowa (WADA) nie przebadała tego produktu na obecność substancji zabronionych.
Suplement diety
Nie może być stosowany jako substytut (lub) zamiennik zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie należy spożywać produktu w razie alergii lub uczulenia na którykolwiek składnik w nim zawarty.
Najlepiej spożyć przed końcem: data na opakowaniu
Produktu nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży oraz karmiących
Przechowywać w miejscu niewidocznym i niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
UWAGA opis tego produktu jest autorskim opisem właściciela sklepu! Rozpowszechnianie oraz kopiowanie opisów produktów zamieszczonych na stronie sklepu DrNatural.pl jest zabronione!
Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)
Cena każdego opisu to 10 000 zł netto.
Tagi: białko, bialko, izolat, wpi